Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την διεθνή έκθεση «The smarter E Europe»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου στο Μόναχο, με την Ελλάδα και την Κύπρο να αντιπροσωπεύονται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Αρχισε η προπώληση εισιτηρίων για την διεθνή έκθεση «The smarter E Europe»

Από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου 2024 θα ανοίξει τις πύλες της η κορυφαία πλατφόρμα για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, The smarter E Europe, στο Μόναχο, η οποία διοργανώνεται από την Solar Promotion GmbH και αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση η The smarter E Europe αποτελεί την «ομπρέλα» των επιτυχημένων εκθέσεων Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe και EM-Power Europe, οι οποίες καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ενεργειακής βιομηχανίας, από τους τομείς των φωτοβολταϊκών και των συσσωρευτών ενέργειας έως τα ηλεκτρικά οχήματα και την ευφυή χρήση της ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις, καθιερώνοντάς την ως διεθνή τόπο συνάντησης για τη βιομηχανία ενέργειας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης θα λάβει χώρα το επιτυχημένο συνέδριο, The smarter E Conference, στις 18 και 19 Ιουνίου στο Συνεδριακό κέντρο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, ICM München.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει αρχίσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να τα προμηθευτούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/tickets.

Σημειώνεται ότι το Μόναχο θα έχει υψηλή κίνηση την περίοδο της έκθεσης, καθώς θα λάβουν χώρα παράλληλα αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, EURO 2024 και για το λόγο αυτό συστήνεται η έγκαιρη τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας σχετικά με το ταξίδι.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν για πληροφορίες αναφορικά με την The smarter E Europe, να απευθύνονται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 018, E-Mail: [email protected] ή να ανατρέχουν στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/home.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v