Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης, ένας νεκρός

Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε γλάστρα. Ένας νεκρός και δύο τραυματίες. Πώς έγινε η συμπλοκή.

Μαρούσι: Πυροβολισμοί έξω από κέντρο διασκέδασης, ένας νεκρός

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της φονικής συμπλοκής με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, έξω από γνωστό κλαμπ επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Νεκρός είναι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου κατέληξε φέροντας τραύματα στον λαιμό. Οι αρχές εξετάζουν εάν ο θανάσιμος τραυματισμός του έχει προέλθει από σφαίρα ή από κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενδεχομένως από μαχαίρι.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι άλλα δύο άτομα, εκ των οποίων ένας 26χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στον «Ερυθρό Σταυρό» καθώς φέρει τραύμα στον μηρό.

Ειδικότερα, και σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα η μία παρέα βρισκόταν μέσα στο μπαρ και η δεύτερη έξω, όταν βγήκαν τα πέντε άτομα από το κλαμπ και ξεκίνησε ο καβγάς. Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους έβγαλε όπλο αλλά δεν πρόλαβε να πυροβολήσει γιατί πιθανότατα έπαθε εμπλοκή. Ένας από την άλλη παρέα τον τραυμάτισε θανάσιμα στο λαιμό με μαχαίρι. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν με μαχαίρι άλλα δύο άτομα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν περισυλλέξει από το σημείο μία σφαίρα 9 χιλιοστών, καθώς και ένα πιστόλι, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν βρέθηκαν μαχαίρια. Επίσης συλλέγουν βίντεο από υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, προκειμένου να γίνουν οι έρευνες.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v