Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εκδηλώσεις μνήμης σε όλη την χώρα για την εργατική Πρωτομαγιά

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε από την ΓΣΕΕ σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ ακολούθησε πορεία στο Σύνταγμα έξω από το κοινοβούλιο.

Εκδηλώσεις μνήμης σε όλη την χώρα για την εργατική Πρωτομαγιά

Η ΓΣΕΕ πραγματοποιεί σήμερα 24ωρη Πανελλαδική Απεργία προκειμένου η εργατική τάξη να αποτίνει φόρο τιμής στην ιστορία, στους αγώνες και στους νεκρούς της.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ ακολούθησε πορεία στο Σύνταγμα έξω από το κοινοβούλιο.

Το πρωί αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας κατέθεσε στεφάνι στο χώρο των εκτελεστέων στην Καισαριανή.

Απεργιακές συγκεντρώσεις έγιναν από τα Εργατικά κέντρα σε διάφορες πόλεις της χώρας.

«Η Πρωτομαγιά του 2024 βρίσκει τους εργαζόμενους απέναντι σε μια συνεχόμενη κρίση διαβίωσης. Η ακρίβεια, η κοινωνική φτώχεια, η επισφάλεια και ανασφάλεια στους χώρους εργασίας, αποτελούν προβλήματα σε κάθε ελληνική οικογένεια. Αυτήν την ιστορική μέρα της 1ης Μάη ενώνουμε τη φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στη φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στον περιορισμό εργασιακών οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Η ΓΣΕΕ αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τους εργαζόμενους που εκπροσωπεί, με στόχο ένα καλύτερο παρόν και μέλλον», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v