Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΟΥ Χαλκίδας: Ονόματα και ποσά στο μπλοκάκι της διευθύντριας

Στο σημειωματάριο το οποίο φέρεται να ανήκει στη διευθύντριας της ΔΟΥ υπάρχουν πολλά ονόματα επιχειρηματιών της περιοχής ενώ τα ποσά που αναγράφονται κυμαίνονται από 250 ευρώ έως και 10.000 ευρώ.

ΔΟΥ Χαλκίδας: Ονόματα και ποσά στο μπλοκάκι της διευθύντριας

Νέα στοιχεία για το κύκλωμα των εφοριακών στην Χαλκίδα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρχές για την υπόθεση της εφορίας Χαλκίδας, είναι το σημειωματάριο που διατηρούσε η διευθύντρια, στο οποίο αναγράφονται ονόματα επιχειρηματιών που εκβιάζονταν από το κύκλωμα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά.

Στο περιβόητο ημερολόγιο, που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ανήκει στη διευθύντρια της ΔΟΥ, αναγράφονται με λεπτομέρειες τα ποσά από τους επιχειρηματίες που η σπείρα φέρεται να εκβίαζε.

Στο σημειωματάριο υπάρχουν πολλά ονόματα επιχειρηματιών της περιοχής ενώ τα ποσά που αναγράφονται κυμαίνονται από 250 ευρώ έως και 10.000 ευρώ.

Έπειτα από μια γρήγορη ανάγνωση, η βασική κατηγορούμενη φέρεται να σημείωνε αναλυτικά τι θα χρειαστεί για τον οικογενειακό προϋπολογισμό, τις διακοπές της, το σουπερ μάρκετ, υπολογίζοντας κάποια έξοδα με χρήματα που θα εισέπραττε από επιχειρηματίες.

Για όσα αναγράφονται στο σημειωματάριο, ο συνήγορος υπεράσπισης της διευθύντριας ανέφερε ότι πρόκειται για ποσά που έχουν να κάνουν με έσοδα της ΔΟΥ και τίποτα άλλο.

Η διευθύντρια και ακόμη μία υπάλληλος της Εφορίας Χαλκίδας, κρίθηκαν προφυλακιστέες μετά την ολοκλήρωση της απολογίας τους, ενώ άλλα πέντε μέλη αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v