Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη φυλακή προπονητής τάε κβον ντο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του

Οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται πως γινόντουσαν κατ' εξακολούθηση από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του 2023 στη Θεσσαλονίκη. «Ψευδείς» χαρακτήρισε τις κατηγορίες ο 38χρονος κάνοντας λόγο για «σκευωρία».

Στη φυλακή προπονητής τάε κβον ντο για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ένας 38χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση τριών ανήλικων αθλητριών του.

Ο κατηγορούμενος προπονητής του τάε κβον ντο είχε καταγγελθεί πέρσι από τις αθλήτριές του, οι οποίες σήμερα είναι 16 και 17 ετών (ανάλογα με την περίπτωση). Οι καταγγελλόμενες πράξεις φαίνεται πως ήταν κατ' εξακολούθηση και αφορούσαν το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Ακολούθησε έρευνα από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ., στη συνέχεια της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του 38χρονου (σήμερα) προπονητή και ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, μεταξύ άλλων για το αδίκημα του βιασμού.

Κλήθηκε σήμερα να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος, απολογούμενος, αρνήθηκε τις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τες ψευδείς. Κατά πληροφορίες, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για «σκευωρία» που 'στήθηκε' εναντίον του με σκοπό να τον εκβιάσουν για οικονομικό όφελος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v