Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Χ.Α.

Την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του Χ.Α. κατά μισή ώρα και την αλλαγή του συστήματος απεικόνισης κλεισίματος γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Χ.Α., κ. Καπράλος, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας του Χ.Α.
Την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας του Χ.Α. κατά μισή ώρα και την αλλαγή του συστήματος απεικόνισης του κλεισίματος γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπ. Καπράλος, μιλώντας στην εκπομπή της ΝΕΤ "Πρωινή Γραμμή", επιβεβαιώνοντας το χθεσινό δημοσίευμα του euro2day.gr.

Ο κ. Καπράλος είπε ότι η Σοφοκλέους είναι μεταξύ ώριμης και αναδυόμενης αγοράς, ενώ χαρακτήρισε τον φόρο επί των συναλλαγών "αντικίνητρο"  και "άδικο", προσθέτοντας ότι υπάρχει μόνο στην Ελλάδα.

Ο κ. Καπράλος προέβλεψε ότι ο πληθωρισμός θα αποτελέσει πρόβλημα για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ όσον αφορά σε υποθέσεις όπως αυτή της εξαγοράς της Γερμανός από την Cosmote δήλωσε ότι η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς υπεύθυνα πήρε τις αποφάσεις της και πως η Δικαιοσύνη θα κρίνει σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι στη διάθεσή της, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιες επιχειρηματικές κινήσεις αφορούν στις Γ.Σ. των μετόχων των εταιριών, οι οποίες και αποφασίζουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v