Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Διατηρεί "sell" η Deutsche Bank

Μπορεί οι ειδήσεις για την απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ε.Ε. να είναι μακροπρόθεσμα θετικές για την Intralot, ωστόσο οι προοπτικές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιούνται, σύμφωνα με την Deutsche Bank.

Intralot: Διατηρεί sell η Deutsche Bank
Μπορεί οι ειδήσεις που έρχονται στο φως σχετικά με την απελευθέρωση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ε.Ε. να είναι μακροπρόθεσμα θετικές για την Intralot, ωστόσο οι προοπτικές δεν θα πρέπει να μεγαλοποιούνται, σύμφωνα με την Deutsche Bank.

Ο διεθνής οίκος, σε έκθεσή του στις 5/3, διατηρεί τη σύσταση "sell" για τη μετοχή της Intralot και την τιμή-στόχο των 2,5 ευρώ, ενώ σημειώνει πως οι δραστηριότητες της εταιρίας θα έχουν να αντιμετωπίσουν αρκετά δύσκολα τρίμηνα.

Συγκεκριμένα, για το 2009 δεν αναμένει να υπάρξει θετικός καταλύτης, εκτός και αν ανακοινωθεί κάποιο νέο συμβόλαιο που θα αποφέρει υψηλά κέρδη. Πλέον, η Intralot πλήττεται από τη μείωση της κατανάλωσης, από τη συναλλαγματική αστάθεια, από τις αυξημένες ανάγκες για κεφάλαια κίνησης και -κυρίως- από τη σημαντικά χαμηλότερη κερδοφορία στην Τουρκία από το α΄ τρίμηνο του 2009.

Ο οίκος εκτιμά επίσης πως το consensus των αναλυτών είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο και μπορεί να υπάρξουν προς τα κάτω αναθεωρήσεις για τη μετοχή τα επόμενα τρίμηνα.

Η χρηματιστηριακή τονίζει ότι δεν βρίσκει κανέναν θεμελιώδη λόγο για τον οποίο κάποιος μεγάλος ανταγωνιστής ή άλλη οντότητα θα προχωρούσαν σε αγορά της Intralot, ενώ μια συγχώνευση με τον ΟΠΑΠ δεν υποστηρίζεται για πολιτικούς λόγους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v