Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΚ: Καμπάνες 200.000 ευρώ σε Βερνίκο-Λεβεντάκη

Το διοικητικό συμβούλιο, κατά τη σημερινή 9/12 συνεδρίασή του, επέβαλε πρόστιμο από 200.000 ευρώ στον κ. Γεώργιο Βερνίκο, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, και στον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, μέλος του ΔΣ.

ΕΚ: Καμπάνες 200.000 ευρώ σε Βερνίκο-Λεβεντάκη
Το διοικητικό συμβούλιο, κατά τη σημερινή συνεδρίασή του, επέβαλε πρόστιμο από 200.000 ευρώ στον κ. Γεώργιο Βερνίκο, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου, διευθύνοντα σύμβουλο και βασικό μέτοχο, και στον κ. Γεώργιο Λεβεντάκη, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και μέτοχο της εταιρίας ΒΕΡΝΙΚΟΣ ΚΟΤΤΕΡΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε., διότι με εταιρικές ανακοινώσεις κατά το χρονικό διάστημα 2003 - 2005 διέδιδαν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του ελέγχου της εταιρίας από τον κ. Γ. Λεβεντάκη και την αποχώρηση του κ. Γ. Βερνίκου από αυτή, καθώς και τη μεταβίβαση από την εταιρία προς τον τελευταίο του συνόλου των περιουσιακών της στοιχείων.

Για τον ίδιο λόγο επέβαλε πρόστιμο από 15.000 ευρώ στους κ. Νικόλαο Βερνίκο, Δήμητρα Βεζυρούλη, Μιχάλη Σκουλικίδη και Αλέξη Πρωτονοτάριο, μέλη του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο ενημερώθηκε για τη μείωση του μισθού του προέδρου, κ. Αν. Γαβριηλίδη, και των αντιπροέδρων, κ. Γ. Χατζηνικολάου και Ξ. Αυλωνίτη, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κατά 20%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v