Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσίαση 20 εισηγμένων Β.Ελλάδας από το Χ.Α.

Το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών οργανώνει παρουσίαση των ελληνικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος.

Παρουσίαση 20 εισηγμένων  Β.Ελλάδας από το Χ.Α.
Το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με την Ένωση Θεσμικών Επενδυτών οργανώνει παρουσίαση των ελληνικών επιχειρήσεων της Βορείου Ελλάδος.



Σκοπός της εκδήλωσης είναι να δοθεί η δυνατότητα στις εισηγμένες επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, να συναντηθούν με τους Έλληνες Θεσμικούς Επενδυτές και να παρουσιάσουν τις προοπτικές ανάπτυξής τους.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σπύρος Καπράλος, με αφορμή την εκδήλωση δήλωσε ότι: ”Πρόκειται για την πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα μία τέτοια εκδήλωση, η οποία πιστεύουμε ότι θα προωθήσει και θα κάνει γνωστές στους παράγοντες της αγοράς τις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος, που έχουν αξιόλογες προοπτικές ανάπτυξης”.

Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 3 Ιουνίου 2006 στο ξενοδοχείο Makedonia Palace συμμετέχουν 20 εταιρίες που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών και έχουν έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.

Οι εισηγμένες επιχειρήσεις που θα παρουσιαστούν είναι οι:

A.S. Company, Compucon, FHL H. Κυριακίδης, Kleemann Hellas, Logismos, MLS Πληροφορική, SATO, Yalco, Ακρίτας, Αλουμίλ Μυλωνάς, Λαδένης, Αφοι Μεσοχωρίτη, Βαρβαρέσος, ΕΒΖ, Ελληνική Υφαντουργία, Ευρωσύμβουλοι, Μπουτάρης, Κρι Κρι, Δρομέας, Πλαστικά Θράκης.

Η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών θα συμμετάσχει με όλα τα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου καθώς και εκπροσώπους των 36 εταιριών μελών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v