Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εγκρίθηκε η εισαγωγή νέων μετοχών Alpha Trust

Την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 3.110.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ.", ενέκρινε η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του ΧΑ.

ΧΑ: Εγκρίθηκε η εισαγωγή νέων μετοχών Alpha Trust

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την ένταξη προς διαπραγμάτευση στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α. των 3.110.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας "ALPHA TRUST Α.Ε.Π.Ε.Υ.", νέας ονομαστικής αξίας εκάστης ευρώ 4,00, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 31.100.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας.

Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 27η Αυγούστου 2013.

Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 29η Αυγούστου 2013. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 2α Σεπτεμβρίου 2013.

Επίσης, η Επιτροπή ενημερώθηκε για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας από ευρώ 4,00 σε ευρώ 2,50 και την επιστροφή ποσού ευρώ 1,50 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 2,50 ορίστηκε η 2α Σεπτεμβρίου 2013.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 29η Αυγούστου 2013, όπως θα έχουν διαμορφωθεί μετά την ολοκλήρωση του Reverse Split. Η επιστροφή κεφαλαίου θα γίνει σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας.

Επίσης, η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας "ΕΛΒΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ" από ευρώ 0,30 σε ευρώ 0,32, την μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από ευρώ 0,32 σε ευρώ 0,30 και την επιστροφή ποσού ευρώ 0,02 ανά μετοχή στους μετόχους της με καταβολή μετρητών.

Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών με τελική ονομαστική αξία μετοχής ευρώ 0,30 και ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίστηκε η 28η Αυγούστου 2013. Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 30η Αυγούστου 2013.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v