ΟΠΑΠ: «Κόβει» τη σύσταση σε sell η Citi

Η Citi προχωρά σε μείωση των προβλέψεων για τη διετία 2014-2015 κατά 7-20% και τονίζει ότι πλέον, μετά την υπεραπόδοση του τίτλου (+20% από τον Ιούνιο, +40% από τον Ιανουάριο) τα ρίσκα υπερβαίνουν το δυνητικό όφελος για τη μετοχή.

ΟΠΑΠ: «Κόβει» τη σύσταση σε sell η Citi

Σε "sell" υποβαθμίζει τη σύσταση για τη μετοχή του ΟΠΑΠ η Citi, από προηγούμενη σύσταση "neutral" για τον τίτλο του οργανισμού, ενώ διατηρεί τιμή-στόχο στα 6,7 ευρώ, χαμηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.  

Η εταιρία δραστηριοποιείται σε ένα περιβάλλον υψηλού ρίσκου, τόσο από μακροοικονομική όσο και από μικροοικονομική προοπτική, τονίζει ο οίκος. 

Οι καθυστερήσεις στη διαδικασία ιδιωτικοποιήσεων δείχνουν ότι η εταιρία θα πρέπει να αναμένει καθυστερήσεις και στα νέα παιχνίδια. 

Ως εκ τούτου, η Citi προχωρά σε μείωση των προβλέψεων για τη διετία 2014-2015 κατά 7-20% και τονίζει ότι πλέον, μετά την υπεραπόδοση του τίτλου (+20% από τον Ιούνιο, +40% από τον Ιανουάριο) τα ρίσκα υπερβαίνουν το δυνητικό όφελος για τη μετοχή. 

Ο οίκος σημειώνει ότι η μετοχή του ΟΠΑΠ είναι ο λιγότερο προτιμητέος μεταξύ των μετοχών του κλάδου, τονίζοντας ότι κορυφαία επιλογή είναι αυτός της Paddy Power. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v