Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια εκποίησης μετοχών της Q&R

Τη χορήγηση άδειας στη Eurobank Ergasias για την εκποίηση 1.075.000 μετοχών της Quality and Reliability, κυριότητας της εταιρίας Πουλιάδης και Συνεργάτες αποφάσισε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Άδεια εκποίησης μετοχών της Q&R
Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σύμφωνα με την από 12/9/2013 απόφαση του προϊστάμενου της Διεύθυνσης Μελετών αποφάσισε τη χορήγηση άδειας στη Eurobank Ergasias για την εκποίηση 1.075.000 μετοχών της Quality and Reliability, κυριότητας της εταιρίας Πουλιάδης και Συνεργάτες.

Επιπλέον, διορίστηκε η εταιρία Ζαχαρίας Γ. Πορταλάκης ΑΕΠΕΥ ως το αρμόδιο μέλος του Χ.Α. για τη διενέργεια της εκποίησης των συγκεκριμένων μετοχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αρμόδια Διεύθυνση του Χ.Α. την Τρίτη 8/10/2013, κατά τα οριζόμενα στην Εγκύκλιο 28, όπως έχει τροποποιηθεί με την Εγκύκλιο 42, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και στις σχετικές διατάξεις του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ως τιμή εκκίνησης των προς εκποίηση μετοχών ορίζεται η τιμή της αμέσως προηγούμενης τιμής κλεισίματος των μετοχών σε απόκλιση κατά ποσοστό -10%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v