Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πέρασε «πακέτο» για το 3% της Forthnet

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοραστής του "πακέτου" είναι η Wind.

Πέρασε «πακέτο» για το 3% της Forthnet

Πακέτο ύψους 396.586 μετοχών της Forthnet ή του 3% της εταιρίας πέρασε προ ολίγου μέσω του Χ.Α. στην τιμή του 1,6 ευρώ ανά μετοχή. 

Η συνολική αξία της συναλλαγής ανέρχεται στα 634.538 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγοραστής του "πακέτου" είναι η Wind. 

Πρόκειται μια για ακόμη κίνηση με την οποία επιβεβαιώνεται το στρατηγικό ενδιαφέρον της Wind για την Forthnet το οποίο είχε καταγραφεί με τις κινήσεις τους προηγούμενους μήνες.

Το καλοκαίρι η Wind Ελλάς απέκτησε δικαίωμα προαίρεσης αγοράς (call option) 3.503.073 μετοχών και δικαιωμάτων ψήφου της Forthnet που αντιστοιχούν σε ποσοστό 27,04% του μετοχικού κεφαλαίου. Το εν λόγω δικαίωμα πρόκειται να ενεργοποιηθεί τον Ιούλιο του 2014.

Με ενδιαφέρον τώρα αναμένονται οι εξελίξεις σε σχέση με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει αποφασίσει η γενική συνέλευση των μέτοχων της Forthnet και η οποία θα πρέπει να γίνει ως το τέλος του έτους.

Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι προθέσεις των αράβων της Emirates International που αποτελούν το βασικό μέτοχο της εταιρείας με 41%. 

Η Forthnet, ο μεγαλύτερος εναλλακτικός πάροχος της χώρας έχει καταγράψει τον τελευταίο χρόνο σημαντική ενίσχυση της πελατειακής της βάσης υλοποιώντας μια ιδιαίτερα δυναμική εμπορική στρατηγική με έμφαση της υπηρεσίες 3play.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v