Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Αλλαγές στην προσαρμογή της τιμής μετοχών

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 27.200.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ενέκρινε μεταξύ άλλων η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών.

ΧΑ: Αλλαγές στην προσαρμογή της τιμής μετοχών

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες της αγοράς, την επίδραση των κανόνων προσαρμογής τιμών μετοχών στην διαμόρφωση προσαρμογών δεικτών και σχετικών με αυτούς προϊόντων και τη διεθνή πρακτική, ενέκρινε την απαλοιφή της προσαρμογής τιμής μετοχής για όλους τους τύπους ΑΜΚ με Ιδιωτική Τοποθέτηση από τη σχετική ισχύουσα απόφαση 26 του Δ.Σ. του Χ.Α.

Παράλληα η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 27.200.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 28η Μαρτίου 2014.

Επίσης, η Διοικούσα Επιτροπή Χρηματιστηριακών Αγορών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενημερώθηκε για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας «ΓΡ.ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ» από € 1,54 σε € 1,55. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των υφιστάμενων μετοχών με τη νέα ονομαστική αξία ορίστηκε η 1η Απριλίου 2014.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v