Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lovatia Holdings Ltd: Δεν θα συνεργαστούν Q&R και Ευρωσύμβουλοι

Η Q&R, όσο η διοίκησή της, αλλά και η 'LOVATIA HOLDINGS LTD' δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Ευρωσύμβουλοι, υποστηρίζει η πρώτη σε ανακοινωσή της.

Lovatia Holdings Ltd: Δεν θα συνεργαστούν Q&R και Ευρωσύμβουλοι

Μετά την ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία το Αμερικανικό Επενδυτικό Ταμείο "Black Summit Financial Group", απέκτησε το 4,2% της εισηγμένης στο Χ.Α. εταιρείας "Ευρωσύμβουλοι" και επειδή υπήρξαν διάφορα δημοσιεύματα για πιθανές μελλοντικές συνέργειες "Ευρωσυμβούλων" και "Quality & Reliability" (η "Black Summit Financial Group" ελέγχει το 11% του μετοχικού κεφαλαίου της Q&R) η LOVATIA HOLDINGS LTD, βασικός μέτοχος της Q&R, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, για προστασία του επενδυτικού κοινού:

"Δεν γνωρίζουμε ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούν δημοσιεύματα, όμως τόσο η Q&R, όσο η διοίκησή της, αλλά και η 'LOVATIA HOLDINGS LTD' δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την 'Ευρωσύμβουλοι' στην οποία ούτε προτιθέμεθα να επενδύσουμε ποτέ, ούτε επιθυμούμε την παραμικρή σχέση σε επίπεδο συνεργασιών.

Επίσης η 'LOVATIA HOLDINGS LTD' ούτε έχει, ούτε σκοπεύει να έχει την παραμικρή γνώση και σχέση με τις επενδυτικές επιλογές της 'Black Summit Financial Group' στην Ελληνική Αγορά και τις ερμηνείες αυτών. Συνεπώς οποιοσδήποτε δηλώνει, ή συγκρίνει, ή συγχέει την Q&R, είτε την LOVATIA με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία και πάσης φύσης αλλότριες επενδυτικές επιλογές δεν εκπροσωπεί παρά μόνο τον εαυτό του, όποιος κι αν είναι αυτός".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v