Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στους δείκτες Stoxx από αύριο η μετοχή της ΕΤΕ

Ο τίτλος της Εθνικής προστίθεται στη σύνθεση των δεικτών Stoxx Global 1.800, Stoxx Europe 600 καθώς και στους ανάλογους κλαδικούς δείκτες, αντικαθιστώντας τη μετοχή της Banco Espirito Santo.

Στους δείκτες Stoxx από αύριο η μετοχή της ΕΤΕ

Την μετοχή της Banco Espirito Santo στη σύνθεση των δεικτών Stoxx αντικαθιστά από αύριο, 7 Αυγούστου ο τίτλος της Εθνικής Τράπεζας

Ο τίτλος της Εθνικής προστίθεται στη σύνθεση των δεικτών Stoxx Global 1.800, Stoxx Europe 600 καθώς και στους ανάλογους κλαδικούς δείκτες, όπως ανακοίνωσε η Stoxx. 

Οι δείκτες που επηρεάζονται ακόμη από την ανωτέρω αλλαγή, σημειώνει ο οίκος, είναι οι Stoxx Global 3000, Stoxx Developed Markets 2400 και Stoxx All Europe 800. 

O τίτλος της Banco Espirito Santo διαγράφεται από τους δείκτες Stoxx λόγω της χρεοκοπίας και της διάσωσης της τράπεζας, ενώ ως τιμή κλεισίματος λογίζεται το 0,0000001 ευρώ. 

Η μετοχή της Εθνικής υποχωρεί σήμερα κατά 3,5%, στα 2,19 ευρώ με τον εγχώριο τραπεζικό κλάδο να υφίσταται ισχυρές απώλειες. Ενδεικτικά, ο τίτλος της Alpha υποχωρεί 11% και αυτός της Τράπεζας Πειραιώς χάνει 11,3%. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v