Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Autohellas: Νέα τιμή-στόχος τα 6,2 ευρώ από Π&Κ

Νέα τιμή-στόχο τα 6,2 ευρώ, από 5,4 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της Autohellas η Π&Κ σε σημερινό της report με τίτλο ”Fleet management growth matched by expansion”, ενώ η σύσταση παραμένει ”οverweight”. Η μετοχή της εταιρίας παραμένει ελκυστική αναφέρει η χρηματιστηριακή, προβλέποντας ότι ο πολλαπλασιαστής της Autohellas θα διαμορφωθεί στο 11,6 το 2007 και στο 10,5 το 2008.

Autohellas: Νέα τιμή-στόχος τα 6,2 ευρώ από Π&Κ
Νέα τιμή-στόχο τα 6,2 ευρώ, από 5,4 ευρώ προηγουμένως, θέτει για τη μετοχή της Autohellas η Π&Κ σε σημερινό της report με τίτλο ”Fleet management growth matched by expansion”, ενώ η σύσταση παραμένει ”οverweight”.

H χρηματιστηριακή τονίζει ότι προχώρησε στην αναβάθμιση της τιμής-στόχου κατά 14,8% για την εισηγμένη λόγω των θετικών αποτελεσμάτων που παρουσίασε το 2006 και της αναβάθμισης των εκτιμήσεών της.

Παράλληλα, τονίζει ότι στην τιμή-στόχο δεν περιλαμβάνει ενδεχόμενα μελλοντικά κέρδη 0,6 ευρώ ανά μετοχή, λόγω της πρόθεσης της Aegean Airlines, η οποία κατέχει το 9,24% της Autohellas, να καταθέσει αίτηση για εισαγωγή της στο Χ.Α.

Η μετοχή της εταιρίας παραμένει ελκυστική αναφέρει η χρηματιστηριακή, προβλέποντας ότι ο πολλαπλασιαστής της Autohellas θα διαμορφωθεί στο 11,6 το 2007 και στο 10,5 το 2008.

Η μετοχή της Autohellas ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 9ης Μαρτίου στα 6,08 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v