Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Αναβαθμίζει σε «neutral» η Citi

Στα 12 από 7,7 ευρώ η νέα τιμή-στόχος της Citi για τη μετοχή του ΟΠΑΠ. Πιθανή επιστροφή κεφαλαίου 4,9 ευρώ ανά μετοχή έως το 2017. Ο οίκος προβλέπει αύξηση των ακαθάριστων εσόδων του Οργανισμού κατά 90% στας 2,3 δισ. ευρώ σε τρία χρόνια.

ΟΠΑΠ: Αναβαθμίζει σε «neutral» η Citi

Τη μετοχή του ΟΠΑΠ ...ξαναβλέπει η Citi, σε έκθεσή της στην οποία αναβαθμίζει τη σύσταση σε "neutral" από "sell" ενώ δίνει νέα τιμή-στόχο στα 12 ευρώ από 7,7 ευρώ. 

Όπως σημειώνει η Citi, στα τρέχοντα επίπεδα, η εκτιμώμενη απόδοση και τα ρίσκα συνάδουν με τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής. Παρά την πιθανή επιστροφή κεφαλαίου ύψους 4,9 ευρώ ανά μετοχή ή απόδοση 40% έως το 2017 χωρίς να αυξηθεί η μόχλευση, υπάρχει ισορροπία ρίσκου - οφέλους λόγω του ρίσκου εκτέλεσης από την κυκλοφορία των VLTs.   

Ο οίκος ανεβάζει τις προβλέψεις του για τα EBITDA του ΟΠΑΠ κατά 6% για φέτος και κατά 13% για το 2015, λόγω καλύτερων εσόδων και ελέγχου κόστους, όπως φάνηκε στα αποτελέσματα εξαμήνου του οργανισμού. 

Ειδικότερα, η Citi προβλέπει αύξηση των ακαθάριστων εσόδων του Οργανισμού κατά 90% στας 2,3 δισ. ευρώ έως το 2017 από 1,2 δισ. το 2013. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v