Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Σε «hold» υποβαθμίζει η Wood and Company

Η Wood and Company υποβάθμισε την σύσταση για τον ΟΠΑΠ σε "hold" από "buy", ενώ αυξάνει την τιμή στόχο στα 12,9 ευρώ ανά μετοχή.

ΟΠΑΠ: Σε «hold» υποβαθμίζει η Wood and Company

Σε υποβάθμιση της σύστασης για τον ΟΠΑΠ, σε "hold" από "buy" προηγουμένως, προχώρησε η Wood and Company, αυξάνοντας όμως ταυτόχρονα την τιμή-στόχο στα 12,9 ευρώ ανά μετοχή από τα 12,3 ευρώ προηγουμένως. 

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, μετά τις ισχυρές επιδόσεις που έχει εμφανίσει η μετοχή της εταιρείας από την αρχή του έτους (+16%) και σε διάστημα ενός έτους (+52%), λόγω της ανάκαμψης των παραδοσιακών παιχνιδιών, της ισχυρής ανάπτυξης των EBITDA που στηρίζεται στην περικοπή κόστους, αλλά και το σταδιακό λανσάρισμα νέων τομέων (λοταρία, ξυστό, online στοίχημα), το περιθώριο ανόδου στην παρούσα φάση είναι σχετικά περιορισμένο.

Η Wood and Company προχωρά παράλληλα σε μείωση των εκτιμήσεών της για τα EBITDA του 2015-2016 κατά 7% κατά μέσο όρο σε επίπεδο ομίλου λόγω της αναμενόμενης τρίμηνης έως εξάμηνης καθυστέρησης στο λανσάρισμα των VLTs έναντι της αρχικής πρόβλεψης. 

Όπως επισημαίνει ο οίκος, οι αβεβαιότητες αναφορικά με το λανσάρισμα των VLTs και η διαδικασία εξισορρόπησης μεταξύ των παραδοσιακών και των νέων παιχνιδιών ενδέχεται να δημιουργήσουν κάποια αστάθεια σε κέρδη/τιμή μετοχής, αλλά και μια καλύτερη ευκαιρία για τοποθέτηση στο μεσοπρόθεσμο growth story του ΟΠΑΠ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v