Στον FT 20 η μετοχή της MPB, στον Mid 40 η Folli

H μετοχή της Marfin Popular Bank εισάγεται στον FTSE 20 στη θέση της Folli Follie, η οποία περνά στον δείκτη Mid 40, όπως αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Δεικτών FTSE του ΧΑ. Η νέα σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. θα ισχύσει από την συνεδρίαση της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2007. Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές.

Στον FT 20 η μετοχή της MPB, στον Mid 40 η Folli
H μετοχή της Marfin Popular Bank εισάγεται στον FTSE 20 στη θέση της Follie Follie, η οποία περνά στον δείκτη Mid 40, όπως αποφάσισε σήμερα η Επιτροπή Δεικτών FTSE του ΧΑ.

Ειδικότερα, η Συμβουλευτική Επιτροπή για την αναθεώρηση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε την αναθεώρηση της σύνθεσης των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στα πλαίσια της τακτικής εξαμηνιαίας αναθεώρησης τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή αποφάσισε τις ακόλουθες αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α.:

Στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. 20, εγκρίθηκε μια (1) προσθήκη που αφορά στη μετοχή Marfin Popular Bank και μία (1) διαγραφή που αφορά στη μετοχή της Folli Follie.

Eπιλαχούσες μετοχές για το Δείκτη FTSE 20 είναι οι εξής: Mυτιληναίος, Jumbo, Σιδενόρ, Ηρακλής και ΕΧΑΕ.Στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. Mid 40, εγκρίθηκαν δύο (2) προσθήκες που αφορούν στις μετοχές Folli Follie και Σωληνουργεία Κορίνθου και δύο (2) διαγραφές που αφορούν στις μετοχές Notos Com και Τηλέτυπος, καθώς και δύο (2) μεταβολές του ποσοστού συμμετοχής που αφορά στις Σιδενόρ και Χαλκόρ.

Eπιλαχούσες μετοχές για το Δείκτη MID 40 είναι οι εξής: Μηχανική, Μινωϊκές Γραμμές, Λάμψα, Lamda Detergent, Υγεία, Euromedica, Aspis Bank, Sprider Stores, Autohellas και Παντεχνική.

Στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. International, εγκρίθηκαν δέκα τέσσερις (14) προσθήκες, και δύο (2) διαγραφές καθώς και τέσσερις (4) μεταβολές του ποσοστού συμμετοχής.

Στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. SmallCap 80, εγκρίθηκαν τέσσερις (4) προσθήκες και τέσσερις (4) διαγραφές καθώς και εννέα (9) μεταβολές του ποσοστού συμμετοχής.

Στον Δείκτη FTSE/Χ.Α. 140, εγκρίθηκαν εφτά (7) προσθήκες και έξι (6) διαγραφές καθώς και δέκα πέντε (15) μεταβολές του ποσοστού συμμετοχής.

Συνέπεια των αλλαγών στην σύνθεση του Δείκτη FTSE/Χ.Α. 140 θα πραγματοποιηθούν αλλαγές στην σύνθεση των Κλαδικών Δεικτών FTSE/Χ.Α.

Η νέα σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. θα ισχύσει από την συνεδρίαση της Παρασκευής 1 Ιουνίου 2007.

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών FTSE/Χ.Α. στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v