Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι Nexans, Μοτοδυναμική & Profile στον SmallCap80

Οι αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών της Αγοράς Αξιών του Χ.Α. δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, σε συνέχεια της από 7/6/2007 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. για τις αλλαγές στη σύνθεση των Κατηγοριών Διαπραγμάτευσης. Oι μετοχές των Nexans, Μοτοδυναμική και Profile αντικαθιστούν στον SmallCap 80 τις Ελληνικά Καλώδια, Lavipharm και ALTEC.

Οι Nexans, Μοτοδυναμική & Profile στον SmallCap80
Οι αλλαγές στη σύνθεση των δεικτών της Αγοράς Αξιών του Χ.Α. δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, σε συνέχεια της από 7/6/2007 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α. για τις αλλαγές στη σύνθεση των Κατηγοριών Διαπραγμάτευσης.

FTSE/X.A. SmallCap 80

Οι μετοχές των εταιριών Ελληνικά Καλώδια, Lavipharm και ALTEC αφαιρούνται από τη σύνθεση του δείκτη και αντικαθίστανται από τις μετοχές των εταιριών Nexans με στάθμιση 30%, Mοτοδυναμική με στάθμιση 30% και Profile με στάθμιση 50%.

FTSE/X.A. 140

Οι μετοχές των εταιριών Nexans με στάθμιση 30%, Μοτοδυναμική με στάθμιση 30% και Profile με στάθμιση 50% εισέρχονται στον δείκτη συνεπεία της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/X.A. SmallCap 80.

FTSE/X.A. Εμπορίου

Οι μετοχές της εταιρίας Μοτοδυναμική εισέρχονται στον δείκτη με στάθμιση 30% συνεπεία της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/X.A. 140.

FTSE/X.A. Τεχνολογίας

Οι μετοχές των εταιριών Nexans με στάθμιση 30% και Profile με στάθμιση 50% εισέρχονται στον δείκτη συνεπεία της συμμετοχής τους στη σύνθεση του δείκτη FTSE/X.A. 140.

Οι αλλαγές θα πραγματοποιηθούν πριν από την έναρξη των συναλλαγών της συνεδρίασης της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2007.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v