Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο Roadshow του Λονδίνου ο Χουλιαράκης

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και η Folli Follie, προηγούνται σε αριθμό one to one meetings, δύο εταιρείες ακύρωσαν την παρουσία τους στη βρετανική πρωτεύουσα (Kρι Κρι και Mls), ενώ ο συνολικός αριθμός των ραντεβού ξεπερνάει τα 600.

Στο Roadshow του Λονδίνου ο Χουλιαράκης

Είκοσι εννέα εισηγμένες εταιρίες, περισσότερα των 600 κλεισμένα ραντεβού και ομιλία του υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη συνθέτουν το προφίλ του 10ου Roadshow που διοργανώνει και φέτος στο Λονδίνο ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, πρώτης ημέρας του ελληνικού διημέρου, θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κ. Χουλιαράκη στις εγκαταστάσεις του Bloomberg, παρουσία όχι μόνο των επικεφαλής των εισηγμένων επιχειρήσεων αλλά και μεγάλου αριθμού ξένων διαχειριστών.

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες, ο ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ και η Folli Follie προηγούνται σε αριθμό one to one meetings, δύο εταιρείες ακύρωσαν την παρουσία τους στη βρετανική πρωτεύουσα (Kρι Κρι και Mls) ενώ ο συνολικός αριθμός των ραντεβού ξεπερνάει τα 600.

Οι εταιρείες που θα δώσουν τελικώς το παρών είναι: Εθνική Τράπεζα, Εurobank, Alpha Bank, Πειραιώς, Αttica Bank, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Μυτιληναίος, Μέτκα, Αegean Airlines, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ελλάκτωρ, Ελληνική Τεχνοδομική Ανεμος , Folli Follie, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα, Γρ. Σαράντης, Grivalia Properties, Ελληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Lamda Development, MIG, Motor Oil, ΔΕΗ, Τέρνα Ενεργειακή, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν, Βιοχάλκο και Ομιλος Χρηματιστηριου Αθηνών.

Από πλευράς funds, Μorgan Stanley, UBS, Blackrock ,Adelphi Capital, Argos, Armajaro, Belgravia Capital, Canyon Partners, Compass Asset Mgmnt, Fidelity, Gladstone Capital, Hermes, Invesco, Lazard, Lupus Alpha, Pimco, T Rowe Price, περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Το πρωί της Παρασκευής, 11/9, έχει προγραμματισθεί -όπως κάθε χρόνο- συνάντηση εκπροσώπων του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών με στελέχη του οίκου FTSE. Στη συνάντηση αυτή θεωρείται βέβαιο πως θα συζητηθούν τα περί προόδου ή μη της εγχώριας αγοράς στα κριτήρια που θέτει ο οίκος αλλά και στους ευρύτερους περιορισμούς που σήμερα υφίστανται στη χρηματιστηριακή αγορά και ενδεχομένως να ανακοινώσει την απόφαση της περί παραμονής ή όχι του ΧΑ στην κατηγορία των ανεπτυγμένων αγορών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v