Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Οι κορυφαίες επιλογές της Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ

Ποιες μετοχές από το Χρηματιστήριο «προτείνει» η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ. Οι τιμές-στόχοι και τα «χαρακτηριστικά» των εισηγμένων. Για ποιους άλλους τίτλους διατηρεί θετική άποψη. Αναλυτικός πίνακας.

ΧΑ: Οι κορυφαίες επιλογές της Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ
Τις κορυφαίες επιλογές της από το Χρηματιστήριο παρουσιάζει η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ. Στα top picks της χρηματιστηριακής συγκαταλέγονται οι μετοχές των Coca Cola, OTE, Αegean, Μυτιληναίος, ΜΕΤΚΑ, ΟΠΑΠ, ΕΧΑΕ.

Παράλληλα η χρηματιστηριακή διατηρεί θετική άποψη για τις Motor Oil, Πλαστικά Θράκης, Κρι Κρι και Τέρνα Ενεργειακή.

Η Χρυσοχοΐδης ΑΧΕ θέτει τιμή-στόχο (fair value) τα 21,7 ευρώ για την Coca Cola, τονίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλει η εταιρία για τη μείωση των δαπανών.

Σε ό,τι αφορά στον ΟΤΕ θέτει τιμή-στόχο στα 7,2 ευρώ. Σημειώνει ότι οι προσπάθειες της διοίκησης του Οργανισμού κατευθύνονται στη διατήρηση των ισχυρών ταμειακών ροών και των περιθωρίων κέρδους.

Για τη μετοχή της Aegean θέτει τιμή-στόχο στα 10 ευρώ. Προβλέπει ότι τα κέρδη ανά μετοχή της εταιρίας το 2015 θα διαμορφωθούν στα 1,10 ευρώ και στο 0,87 το 2016.

Σε ό,τι αφορά τον όμιλο Μυτιληναίου εκτιμά ότι τα κέρδη του θα ανέλθουν φέτος στα 60 εκατ. ευρώ.

Για τον ΟΠΑΠ θέτει τιμή-στόχο τα 5,95 ευρώ και προβλέπει ότι θα καταγράψει καθαρά κέρδη 193,5 εκατ. ευρώ.

Η χρηματιστηριακή βλέπει τη μετοχή της ΕΧΑΕ στα 4,45 ευρώ. Χαρακτηρίζει την εταιρία «μηχανή κοπής χρήματος».

Σε ό,τι αφορά στις μετοχές που διατηρεί θετική άποψη, θέτει τιμές-στόχους τα 2,5 ευρώ για Motor Oil, το 1,41 για τα Πλαστικά Θράκης, τα 5 για Τέρνα Ενεργειακή, το 1,4 για την Κρι Κρι.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v