Μοοdy's: Αναβάθμισε σε σταθερό το outlook για την Coca Cola ΗΒC

Η αναβάθμιση του outlook αναγνωρίζει ότι η εταιρεία κατάφερε να αντισταθμίσει τις καταναλωτικές πιέσεις στην Ρωσία και την αδυναμία του ρωσικού νομίσματος με τις ευνοϊκές τιμές των εμπορευμάτων και μια σειρά από πρωτοβουλίες μείωσης του κόστους.

Μοοdys: Αναβάθμισε σε σταθερό το outlook για την Coca Cola ΗΒC

Η Moody’s αναβάθμισε σε σταθερό από αρνητικό το outlook της αξιολόγησης «Βaa1» της Coca Cola HBC.

Η αναβάθμιση του outlook αναγνωρίζει ότι η εταιρεία κατάφερε να αντισταθμίσει τις καταναλωτικές πιέσεις στην Ρωσία και την αδυναμία του ρωσικού νομίσματος με τις ευνοϊκές τιμές των εμπορευμάτων και μια σειρά από πρωτοβουλίες μείωσης του κόστους, σημειώνει στην ανακοίνωση ο οίκος αξιολόγησης.

«Η σημερινή πράξη αξιολόγησης αντανακλά την αποδεδειγμένη ικανότητα της Coca Cola HBC να αντέξει το δύσκολο περιβάλλον λειτουργίας στην Ρωσία και την επιτυχία της εταιρείας να βελτιώσει την πιστωτική της επίδοση, ειδικότερα στην βάση των ταμειακών ροών, κατά το τρέχον έτος» ανέφερε ο αναλυτής της Moody’s για την Coca Coal ΗΒC, Paolo Leschiutta.

«Το σταθερό outlook αντανακλά την επιτυχία της να ανακτήσει ευχέρεια κινήσεων εντός της σημερινής της αξιολόγησης «Βaa1», επιτρέποντας της να αντέξει τις αδύναμες μακροοικονομικές συνθήκες στην Ρωσία και τις αδύναμες συνθήκες σε αρκετές από τις μεγαλύτερες αγορές της εταιρείας» πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v