Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Στα €2,4 κόβει την τιμή η Piraeus Securities

To αδύναμο γ' τρίμηνο «δείχνει» μια ακόμα χρονιά με βαριές απώλειες για την Frigoglasss, ενώ το βραχυπρόθεσμο outlook επιδεινώνεται λόγω των συνθηκών στην αγορά της Ρωσίας, σύμφωνα με την Piraeus Securities.

Frigoglass: Στα €2,4 κόβει την τιμή η Piraeus Securities

Σε μείωση της τιμής-στόχου για την Frigoglass στα 2,40 ευρώ ανά μετοχή από 3,00 ευρώ προηγουμένως και υποβάθμιση της αξιολόγησης σε "neutral" από "outperform" προχώρησε με έκθεσή της η Piraeus Securities, λέγοντας παράλληλα πως τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία για το γ' τρίμηνο ήταν χαμηλότερα του αναμενόμενου.

Όπως σημειώνει, το αδύναμο γ' τρίμηνο «δείχνει» μια ακόμα χρονιά με βαριές απώλειες για την Frigoglasss, ενώ το βραχυπρόθεσμο outlook επιδεινώνεται λόγω των συνθηκών στην αγορά της Ρωσίας, που θα αντισταθμίσουν την όποια αύξηση πωλήσεων επιτεύχθηκε στο εννεάμηνο.

Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, φαίνεται πως η Ρωσία θα παραμείνει σε τέλμα τα επόμενα τρίμηνα και η βαρύτητά της είναι τέτοια που ολόκληρο το «κομμάτι» της Ανατολικής Ευρώπης θα έχει πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρξουν καλύτερες επιδόσεις στην Δυτική Ευρώπη.

Η Piraeus Securities προβλέπει πως η Frigoglass θα παραμείνει στο «κόκκινο» και το 2016, σημειώνοντας πως βραχυπρόθεσμος καταλύτης θα είναι η πώληση του τομέα υαλουργίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v