Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Εξι αλλαγές στο ΓΔ - 15 προσθήκες στο ΔΥΚΤ

Εξι αλλαγές στο Γενικό Δείκτη με ισχύ από την 3η Δεκεμβρίου 2007 αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή των Δεικτών του Χ.Α. Η Επιτροπή των Δεικτών του Χ.Α. κατά την σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε την αναθεώρηση της σύνθεσης των Δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α.

ΧΑ: Εξι αλλαγές στο ΓΔ - 15 προσθήκες στο ΔΥΚΤ
Εξι αλλαγές στο Γενικό Δείκτη με ισχύ από την 3η Δεκεμβρίου 2007 αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή των Δεικτών του Χ.Α.

Ειδικότερα, στον Γενικό Δείκτη Τιμών Χ.Α., έγιναν έξι (6) προσθήκες και έξι (6) διαγραφές μετοχών. Οι προσθήκες στο Γενικό Δείκτη είναι οι εξής: ΑΝΕΚ, Σωληνουργεία Κορίνθου, ALTEC, Sprider Stores, Κλουκίνας Λάππας και Lavipharm.

Οι διαγραφές στο Γενικό Δείκτη είναι οι εξής: Info-Quest, Axon Συμμετοχών, Ηρακλής, ΚΑΕ, Λάμψα και Παντεχνική.

Επίσης, στον Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας, έγιναν δέκα πέντε (15) προσθήκες και επτά (7) διαγραφές μετοχών καθώς και τρείς (3) μεταβολές του ποσοστού στάθμισης των μετοχών στον Δείκτη.

Οι εισαγωγές στο Δείκτη Υψηλής Κυκλοφοριακής Ταχύτητας είναι οι εξής: Ιμάκο, Γενική Εμπορίου, Αλφα Γκρίσιν, Παρνασσός, Εβροφάρμα, Ντιονίκ, Centric Πολυμέσα, Ελγέκα, Betanet, Κούμπας, ΑΤΤΙ - ΚΑΤ, Ιλυδα, Rilken, Mεσοχωρίτης, και Ζήνων.

Ενώ, διαγράφονται οι: Lannet, Δομική Κρήτης, Βαλκάν Εξπόρτ, Revoil, Rainbow, Kego και Alapis.

Η νέα σύνθεση των Δεικτών Χ.Α. θα ισχύσει από την συνεδρίαση της Δευτέρας 03 Δεκεμβρίου 2007.

* Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στην σύνθεση των Δεικτών Χ.Α. στο επισυναπτόμενο αρχείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v