Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διήμερο roadshow για 6 εισηγμένες στο Ντουμπάι

Διήμερο Road Show ελληνικών επιχειρήσεων στο Ντουμπάι πραγματοποιεί τον Ιανουάριο η Merit AΧΕΠΕΥ σε συνεργασία με την Sal Oppenheim. Θα συμμετάσχουν οι Alapis, Sprider, Lamda Development, Καλπίνης – Σίμος, Τράπεζα Αττικής και Σωληνουργεία Κορίνθου.

Διήμερο roadshow για 6 εισηγμένες στο Ντουμπάι
Διήμερο Road Show στο Ντουμπάι πραγματοποιεί τον Ιανουάριο η Merit AΧΕΠΕΥ σε συνεργασία με την Sal Oppenheim.

Η Sal Oppenheim θα παρουσιάσει επιλεγμένες ευρωπαϊκές εταιρίες ενώ η Merit ΑΧΕΠΕΥ από την πλευρά της θα παρουσιάσει ελληνικές εισηγμένες εταιρίες.

Ειδικότερα, στο road show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Ιανουαρίου, θα συμμετάσχουν οι Alapis, Sprider, Lamda Development, Καλπίνης – Σίμος, Τράπεζα Αττικής και Σωληνουργεία Κορίνθου.

Διοργανωτής της παρουσίασης Middle East Europe Trade Dubai Forum είναι το Dubai International Financial Centre ενώ συμμετέχουν 5 ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές εταιρίες και 23 ευρωπαϊκές εισηγμένες.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, από την Alapis θα παρευρεθεί ο οικονομικός διευθυντής, κ. Γιάννης Παπαβασιλείου, από την Τράπεζα Αττικής ο πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Τρύφων Κολλίτζας, η Lamda Development θα εκπροσωπηθεί από τον οικονομικό διευθυντή, κ. Οδυσσέα Αθανασίου, η Sprider Stores από τον κ. Θάνο Μαλτεζάκη και τον γενικό διευθυντή κ. Κυριάκο Κοφινά, ενώ από τη Σωληνουργία Κορίνθου θα παρευρίσκεται ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Χριστόφορος Κατσάμπας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v