Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το ΧΑ

Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των εταιριών Χατζηϊωάννου, Σπύρου, Marfin Egnatia Bank και Σάνυο, ενέκρινε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Εισαγωγή νέων μετοχών ενέκρινε το ΧΑ
Tην εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων μετοχών των εταιριών Χατζηϊωάννου, Σπύρου, Marfin Egnatia Bank και Σάνυο, ενέκρινε το Χρηματιστήριο Αθηνών.

Αναλυτικότερα, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

* των 40.557.432 δικαιωμάτων προτίμησης επί των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας Χατζηϊωάννου, που θα προκύψουν από την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα πραγματοποιηθεί με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρίας, σε αναλογία 3 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές για κάθε 4 παλαιές κοινές ή προνομιούχες ονομαστικές μετοχές, σε τιμή διάθεσης € 0,98 ανά μετοχή.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος προτίμησης στην εν λόγω αύξηση ορίζεται η 5η Φεβρουαρίου 2008. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από την 13η Φεβρουαρίου 2008 έως και την 27η Φεβρουαρίου 2008, ενώ η περίοδος διαπραγμάτευσης του δικαιώματος στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών του Χ.Α. ορίζεται από την 13η Φεβρουαρίου 2008 έως και την 21η Φεβρουαρίου 2008.

* των 269.300 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Αγροτικός Οικος Σπύρου” που προέκυψαν από την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης αγοράς μετοχών (stock option plan) από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελέχη της εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 7η Φεβρουαρίου 2008.

* των 150 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της ”Marfin Egnatia Bank”, που προέκυψαν από μετατροπή ισάριθμων ομολογιών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 7η Φεβρουαρίου 2008.

* των 51.083.993 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”Σάνυο”, που προέκυψαν από τη μετατροπή ισάριθμων κοινών ανωνύμων μετοχών. Ως ημερομηνία παύσης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 51.083.993 υφισταμένων κοινών ανωνύμων μετοχών της εταιρίας - προκειμένου να μετατραπούν σε ισάριθμες κοινές ονομαστικές μετοχές - ορίστηκε η 6η Φεβρουαρίου 2008, ενώ ως ημερομηνία επαναδιαπραγμάτευσης των νέων 51.083.993 κοινών ονομαστικών μετοχών, ορίστηκε η 13η Φεβρουαρίου 2008.

* των τίτλων του Ελληνικού Δημοσίου, όπως αναφέρονται στον επισυναπτόμενο πίνακα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v