Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κεφαλαιαγορά: Οκ για διαγραφή μετοχών της ΕΕΓΑ

Tη διαγραφή των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Χρηματιστήριο Αθηνών ύστερα από σχετικό αίτημα των μετόχων της εταιρίας, ενέκρινε μεταξύ άλλων σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Κεφαλαιαγορά: Οκ για διαγραφή μετοχών της ΕΕΓΑ
διαγραφή των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Χρηματιστήριο Αθηνών ύστερα από σχετικό αίτημα των μετόχων της εταιρίας, ενέκρινε μεταξύ άλλων σήμερα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Αναλυτικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την σημερινή συνεδρίασή του ενέκρινε ομόφωνα:

* Τον Κανονισμό Συμπεριφοράς ΑΕΔΑΚ ΚΑΙ ΑΕΕΧ και σχετική απόφαση για την οργάνωση δικτύου διάθεσης μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων προκειμένου να εναρμονιστούν με τις διατάξεις του ν. 3283/2004 που αφορά τις ΑΕΔΑΚ και τους Οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων σε Κινητές Αξίες.

* Το πληροφοριακό δελτίο αναφορικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της ”Venture Ability SA” προς τους μετόχους της εταιρίας ”ΛΑΜΨΑ”.

* Tη διαγραφή των μετοχών της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Χρηματιστήριο Αθηνών ύστερα από σχετικό αίτημα των μετόχων της εταιρίας.

* Το περιεχόμενο του συμπληρώματος του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας ”ΒΙΟΣΩΛ” σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 3401/2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v