Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sal Oppenheim: Παρουσίαση ελληνικών εταιριών

Εταιρίες από την Ελλάδα και από τρεις ακόμη χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία) θα πάρουν μέρος στο ετήσιο επενδυτικό forum παρουσίασης εταιριών σε Ιταλούς επενδυτές που διοργανώνει η Sal Oppenheim στο Μιλάνο, στις 14 Μαρτίου.

Sal Oppenheim: Παρουσίαση ελληνικών εταιριών
Εταιρίες από την Ελλάδα και από τρεις ακόμη χώρες (Γερμανία, Ιταλία, Ελβετία) θα πάρουν μέρος στο ετήσιο επενδυτικό forum που διοργανώνει η Sal Oppenheim στο Μιλάνο, στις 14 Μαρτίου.

Στο forum, που διοργανώνεται για τρίτη φορά και απευθύνεται σε Ιταλούς επενδυτές, οι μετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν 28 ευρωπαϊκές εταιρίες, ενώ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Sal Oppenheim, ομιλητές-”κλειδιά” από την Αθήνα και το Ντουμπάι θα αναφερθούν στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και στην οικονομική ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή και στον Κόλπο.

Οι κλάδοι που θα εκπροσωπηθούν θα είναι αυτοί των αυτοκινητοβιομηχανιών, της μεταποίησης και του retail, ο χρηματοοικονομικός, των χημικών, των κατασκευών, της υγείας, των βιομηχανικών αγαθών και υπηρεσιών, των ασφαλειών, των media, των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της τεχνολογίας, των τηλεπικοινωνιών και των εταιριών κοινής ωφελείας.

Από τις 9:30 το πρωί έως και τις 5:30 το απόγευμα οι μετέχουσες εταιρίες θα είναι ”διαθέσιμες” σε 12 ξεχωριστά meeting rooms του ξενοδοχείου Four Seasons και θα έχουν ωριαίες one on one και ομαδικές επαφές με τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v