Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κύπρου: Ανοδο κερδών 55% ”βλέπουν” οι αναλυτές

Άνοδο της τάξης του 55% θα εμφανίσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου για την χρήση του 2007, διαμορφούμενα στα 493 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών του Bloomberg που αναπαράγει στο πρωινό της report της Eurobank Sec.

Κύπρου: Ανοδο κερδών 55% ”βλέπουν” οι αναλυτές
Άνοδο της τάξης του 55% θα εμφανίσουν τα ενοποιημένα καθαρά κέρδη της Τράπεζας Κύπρου για την χρήση του 2007, διαμορφούμενα στα 493 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναλυτών του Bloomberg που αναπαράγει στο πρωινό της report (26/02) η Eurobank Sec.

Η χρηματιστηριακή από την πλευρά της αναμένει καθαρά κέρδη 493 εκατ. ευρώ, λόγω των ισχυρών επιδόσεων της Κύπρου στους βασικούς τομείς των δραστηριοτήτων της, της περαιτέρω αύξησης του μεριδίου της στην αγορά της Κύπρου, την ισχυρή ανάπτυξή της στην Ελλάδα αλλά και την συνεχιζόμενη βελτίωση στην διαχείριση του κόστους της.

Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Κύπρου θα ανακοινώσει τα αποτελέσματά της για την χρήση του 2007, καθώς και το αναθεωρημένο τριετές επιχειρησιακό της σχέδιο, την Τετάρτη 27/2, μετά τη λήξη της χρηματιστηριακής συνεδρίασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v