Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑΑ: Επανέγκριση σε Profile για τη ΝΕΧΑ

Στην επανέγκριση του ενημερωτικού δελτίου της Profile για την εισαγωγή στη ΝΕΧΑ με την έκδοση 1.493.570 μετοχών προχώρησε σήμερα το Δ.Σ. του ΧΑ, ενώ ενέκρινε και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των μετοχών της Lantec.

ΧΑΑ: Επανέγκριση σε Profile για τη ΝΕΧΑ
Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση το ενημερωτικό δελτίο της ” Profile AEBE Πληροφορικής” για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εισαγωγή των μετοχών της στην Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά

Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο που εγκρίθηκε η εταιρία θα διαθέσει 1.568.240 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές ως εξής: 1.493.570 με δημόσια εγγραφή στο ευρύ επενδυτικό κοινό και 74.670 με ιδιωτική τοποθέτηση.

Επίσης, το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε κατά την σημερινή του συνεδρίαση την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 6.825.030 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΛΑΝΤΕΚ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ” στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου, καθώς και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των νέων 4.279.400 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ”ΕΛΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε.”, που προκύπτουν από αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με διανομή δωρεάν μετοχών.

Το Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενημερώθηκε:

* για την αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ”SEAFARM IONIAN ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Ε.” από ευρώ 0,4696 σε ευρώ 0,47,

* για τη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της εταιρίας ”ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΕΕΧ” από 2,35 ευρώ σε 0,90 ευρώ,

* για την αλλαγή επωνυμίας της εταιρίας σε ”ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ”, με διακριτικό τίτλο ”ΕΛΤΟΝ Α.Ε.Β.Ε.

Επίσης το Δ.Σ. κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την αίτηση – δήλωση των κάτωθι εταιριών για την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή.



* ”ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΧΕΠΕΥ” στην Κύρια και Παράλληλη Αγορά

* ”ΣΙΓΜΑ ΑΧΕΠΕΥ στην Κύρια, Παράλληλη και Νέα Χρηματιστηριακή Αγορά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v