Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Autohellas: Με στόχο τα 32,3 ευρώ ξεκινά κάλυψη η Euroxx

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για μετοχή με καλή αξία, με υγιή ισολογισμό και ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές που αφήνουν περιθώρια για γενναιόδωρες μερισματικές αποδόσεις.

Autohellas: Με στόχο τα 32,3 ευρώ ξεκινά κάλυψη η Euroxx

Με σύσταση "overweight" και τιμή-στόχο στα 32,3 ευρώ η Euroxx ξεκινά κάλυψη για τον τίτλο της Autohellas, βλέποντας περιθώριο ανόδου 38% από τα τρέχοντα επίπεδα της μετοχής.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τα υποστηρικτικά θεμελιώδη για τον κλάδο και ιδίως την αναμενόμενη περαιτέρω άνοδο του τουρισμού, ενώ σημειώνει ότι το επιχειρησιακό μοντέλο της εισηγμένης, με έντονη διασπορά δραστηριοτήτων, προσφέρει ισχυρές προοπτικές κερδοφορίας.

Ειδικότερα, προβλέπει ότι η μέση ετήσια αύξηση των πωλήσεων, των EBITDA και των κερδών ανά μετοχή της εισηγμένης θα διαμορφωθεί στο 18%, το 12% και το 20% αντίστοιχα ως και το 2019.

Η χρηματιστηριακή κάνει λόγο για μετοχή με καλή αξία, με υγιή ισολογισμό και ισχυρές ελεύθερες ταμειακές ροές που αφήνουν περιθώρια για γενναιόδωρες μερισματικές αποδόσεις. Η Euroxx περιμένει ότι η εισηγμένη θα δώσει μέρισμα ύψους 0,9 - 1 ευρώ ετησίως ως το 2019.

  

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v