Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαράντης: Στα 14,5 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Τα τρέχοντα επίπεδα της τιμής της μετοχής δικαιολογούν μια αξιολόγηση «neutral», τονίζει η χρηματιστηριακή. Η εξαγορά της Indulona έχει ήδη τιμολογηθεί από την αγορά, επισημαίνει. Αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της εισηγμένης.

Σαράντης: Στα 14,5 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η IBG

Σε «neutral» από «accumulate» υποβαθμίζει τη σύσταση της μετοχής της Sarantis η IBG σε έκθεση της στην οποία αυξάνει την τιμή-στόχο στα 14,5 από 12,8 ευρώ.

Η χρηματιστηριακή σημειώνει πως η μετοχή της Sarantis έχει πραγματοποιήσει ράλι 19% από την αρχή του έτους, μετά από μια άνοδο 14% για το σύνολο του 2017, δεδομένο που «οδηγεί» σε μια σύσταση «neutral» με βάση τα τρέχοντα επίπεδα της τιμής της μετοχής.

Παράλληλα επισημαίνει ακόμα πως η πρόσφατη απόκτηση της Indulona φαίνεται να έχει ήδη τιμολογηθεί στη μετοχή της εταιρείας.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι φέτος τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη της εισηγμένης θα ανέλθουν στα 28 εκατ., ενώ  οι πωλήσεις θα διαμορφωθούν στα 352 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την IBG η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται με discount 22% σε όρους P/E συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της.

H μετοχή της εταιρείας ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 1ης Φεβρουαρίου στα 14,9 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v