Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Merit ανέλαβε ειδικός διαπραγματευτής της CNL Capital

Aπό τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 1ης Οκτωβρίου η Merit θα ξεκινήσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των μετοχών της εταιρίας CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.

Η Merit ανέλαβε ειδικός διαπραγματευτής της CNL Capital

Η εταιρία MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι, σύμφωνα με απόφαση της από 27/09/2018 συνεδρίασης της Επιτροπής Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, απέκτησε την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας «CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ. Δ.Ο.Ε.Ε.».

Aπό τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών τη Δευτέρα 01/10/2018 θα ξεκινήσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί της εν λόγω κινητής αξίας.

Η Εταιρία MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω Εταιρία με τους εξής βασικούς όρους :

1. H MERIT Χ.Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί της μετοχής της Εταιρίας «CNL CAPITAL Ε.Κ.Ε.Σ.-Δ.Ο.Ε.Ε.». Για την υπηρεσία αυτή η MERIT ΧΑ.Ε.Π.Ε.Υ. θα λαμβάνει από την εκδότρια αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω Εταιρία έχει διάρκεια ενός (1) έτους, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v