Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εισηγμένη στο NYSE στο στόχαστρο του QCM- Valuewalk

To επόμενο θύμα του fund που εξέθεσε τη Folli Follie δεν διαπραγματεύεται στο ελληνικό χρηματιστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Valeuwalk.

Εισηγμένη στο NYSE στο στόχαστρο του QCM-  Valuewalk

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Valuewalk ισχυρίζεται ότι ο Gabriel Grego του fund QCM θα αποκαλύψει τη Δευτέρα στοιχεία σε βάρος μιας εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με κεφαλαιοποίηση πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως αναφέρει ο συντάκτης του δημοσιεύματος Jacob Wolinsky, σε email που έστειλε ο Whitney Tilson της Kase Learning, της εταιρείας που διοργανώνει την αυριανή εκδήλωση, τονίζεται ότι «οι επενδυτές στην Ελλάδα μπορούν να ηρεμήσουν».

«Η Folli Follie διαπραγματευόταν στο χρηματιστήριο της Αθήνας, οπότε πολλοί από τους επενδυτές που παρευρέθησαν στο τελευταίο μας συνέδριο δεν μπορούσαν να τη σορτάρουν. Αλλά η εταιρεία που θα γκρεμίσει ο Gabriel τη Δευτέρα έχει κεφαλαιαποίηση πολλών δισεκατομμυρίων και διαπραγματεύεται στο NYSE» σημειώνεται στο email.

Τη δήλωση της Kase Learning περί εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης έχει κάνει retweet και το QCM στο λογαριασμό του στο Twitter.


 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v