Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με 8 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια

Η επιστροφή της Sex Form στην Informatics, οι ενδοοικογενειακές μεταβιβάσεις στη Sex Form, η αύξηση της συμμετοχής της Consolidated Lamda Holdings στη Lamda Development, είναι μερικές από τις σημαντικές αλλαγές που περιέχονται στη νέα λίστα των μετοχικών αλλαγών που έδωσε στη δημοσιότητα το ΧΑ.

Με 8 αλλαγές τα νέα μετοχολόγια
Οκτώ αλλαγές περιέχονται στη λίστα του ΧΑ, που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και περιλαμβάνει τις μετοχικές αλλάγες σε εισηγμένες ως τις 18/10/2002.

Συγκεκριμένα, ανακοινώνεται η συμμετοχή του Αλ. Παπάγου στο μετοχικό κεφάλαιο της Π&Κ Επενδύσεων Χαρτοφυλακίου με ποσοστό 5,2%.

Παράλληλα, μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development, περιήλθαν στη κατοχή της Consolidated Lamda Holdings το σύνολο των αδιάθετων μετοχών που ανέρχονται σε 1.998.160 μετοχές για τις οποίες κατέβαλλε το αντίτιμο και ως εκ τούτου αύξησε το ποσοστό της στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development από 58,010% σε 62,859%.

Εξάλλου, συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Forthnet που ανέρχεται στο 5,120% απέκτησε η εταιρία DIT Allianz Dresner Asset Management.

H εταιρία Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις αύξησε στο 5,006% τις ίδιες μετοχές που κατέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εισηγμένης, που περιήλθαν στη εταιρία με αγορά ιδίων μετοχών. Ως αποτέλεσμα η εταιρία κατέχει τα δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από αυτές τις μετοχές πλήν όμως δεν μπορεί να τα ασκεί στην γενική συνέλευση.

Στο 10,221% από 9,240% διαμορφώνεται πλέον η συμμετοχή Κωνσταντίνου Πέτσιου, στην εταιρία Spider Μεταλλοβιομηχανία, στην οποία κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Σε αύξηση εκ νέου της συμμετοχής της στην Informatics, προχώρησε η Sex Form. To ποσοστό της ανέρχεται πλέον στο 5,254%.

Ενδοοικογενειακή μεταβίβαση αποτελούν οι μετοχικές αλλαγές, που εμφανίζονται στην Sex Form. Συγκεκριμένα, ο κ. Βεργέτης Σπυρίδων Πρόεδρος της εταιρίας και κάτοχος του 34,840%, μείωσε το ποσοστό του κάτω του 5%, καθώς μεταβίβασε το υπόλοιπο 34,059% στην θυγατέρα του και Αντιπρόεδρο της εταιρίας Μαρία Βεργέτη-Γουρνάκη.

Τέλος, σε μείωση του ποσοστού συμμετοχής της κάτω από 5%, στην Βιοτέρ, προχώρησε η εταιρία UEB Geneva (πρώην Financial Institution Ciblux Invest) που μέχρι τώρα διατηρούσε ποσοστό 8,350%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v