Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πωλητής η Περσεύς στην Ελτον Χημικά

Κινητικότητα στον τίτλο της Ελτον Χημικά, με την εισηγμένη Περσεύς να ρευστοποιεί μέρος της συμμετοχής της. Αγοραστής είναι εγχώριο αμοιβαίο κεφάλαιο.

Πωλητής η Περσεύς στην Ελτον Χημικά

Εντονότατη χρηματιστηριακή κίνηση παρουσιάζει τις τελευταίες συνεδριάσεις η μετοχή της ΕΛΤΟΝ Χημικά, με αποκορύφωμα τη σημερινή, όπου μέχρι στιγμής έχουν αλλάξει χέρια πάνω από 300.000 μετοχές της εισηγμένης, οι οποίες αντιστοιχούν γύρω στο 50% του όγκου των συναλλαγών το τελευταίο εξάμηνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, βασικός πωλητής των συγκεκριμένων μετοχών είναι η εισηγμένη εταιρία Περσεύς (τις κατείχε εδώ και πολλά χρόνια και τις ρευστοποιεί προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τη ρευστότητά της) και αγοραστής εγχώριο αμοιβαίο κεφάλαιο.

Σε επιβεβαίωση των πληροφοριών, η Περσεύς εξέδωσε χρηματιστηριακή ανακοίνωση μετά τη λήξη της συνεδρίασης, στην οποία ανέφερε ότι "η εταιρεία ΠEΡΣΕΥΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΒΕΕ προέβη σε πώληση τριακοσίων οκτώ χιλιάδων και μίας (308.001) μετοχών της εταιρείας ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε. συνολικής αξίας τετρακοσίων εξήντα μίας χιλιάδων τριακοσίων δεκαεπτά ευρώ και ογδόντα εννέα λεπτών (461.317,89€) με αντίστοιχη ενίσχυση της ταμειακής της ρευστότητας".

Στ. Κ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v