Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς θα λειτουργήσουν τα ξένα χρηματιστήρια παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

H Wall Street θα παραμείνει αύριο κλειστή, όμως θα λειτουργήσει κανονικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ποιες αγορές θα λειτουργήσουν με μειωμένο ωράριο.

Πώς θα λειτουργήσουν τα ξένα χρηματιστήρια παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, παραμονή Χριστουγέννων, τα περισσότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ ούτε η Wall Street θα πραγματοποιήσει συναλλαγές. Στις ασιατικές αγορές, το χρηματιστήριο της Αυστραλίας θα κλείσει νωρίτερα, στις 14:30, το Χονγκ Κονγκ στις 13:00, η Σιγκαπούρη στις 12:00 (κλειστές θα είναι οι αγορές της Ινδονησίας και των Φιλιππίνων λόγω δικών τους αργιών)

Συγκεκριμένα, κλειστές θα είναι αύριο Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου οι αγορές σε Αυστρία, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία Γερμανία, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Νορβηγία, Πολωνία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία.

Στη Γαλλία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Πορτογαλία θα πραγματοποιηθούν συναλλαγές έως και τις 14:05, ενώ στη Βρετανία έως τις 12:30.

Ως προς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, κλειστές θα είναι οι αγορές της Αυστρίας, Κροατίας, Τσεχίας, Δανίας, Εσθονίας, Φινλανδίας, Γερμανίας, Ουγγαρίας, Ισλανδίας, Ιταλίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Νορβηγίας, Πολωνίας, Ρωσίας, Σλοβενίας, Ισπανίας, Σουηδίας, Ελβετίας και Ουκρανίας, ενώ τα χρηματιστήρια του Βελγίου, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας και της Βρετανίας θα κλείσουν νωρίτερα.

Η Wall Street θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ νωρίτερα θα κλείσουν οι αγορές της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ και της Σιγκαπούρης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v