Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή 100 χιλ. ομολογιών της Premia

Πράσινο φως από την Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του ΧΑ υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών από την Premia.

ΧΑ: Πράσινο φως στην εισαγωγή 100 χιλ. ομολογιών της Premia
H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών έως 100.000 κοινών ανωνύμων ομολογιών της εταιρίας «PREMIA ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (ISIN:GRC4971221Β3), οι οποίες θα προκύψουν από την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €100.000.000, υπό την αίρεση έγκρισης του Ενημερωτικού της Δελτίου από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και επιτυχούς ολοκλήρωσης της δημόσιας προσφοράς των ομολογιών, σύμφωνα με τους όρους που ειδικότερα θα γνωστοποιηθούν από τον Εκδότη.

Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών κατά τη σημερινή συνεδρίαση ενέκρινε την παραίτηση της εταιρείας - μέλους του Χ.Α. «ΑΛΦΑ FINANCE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕΠΕΥ» από την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της εταιρείας «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ΑΒΕΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΑΓΑΘΩΝ». Ως τελευταία ημέρα Ειδικής Διαπραγμάτευσης επί της μετοχής της εισηγμένης εταιρείας ορίζεται η Δευτέρα 07 Φεβρουαρίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v