Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Alpha Trust Ανδρομέδα μπαίνει στον δείκτη Athex ESG

Αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσης μας στις αρχές της βιωσιμότητας, επισημαίνει ο CEO Βασίλειος Κλέτσας.

Η Alpha Trust Ανδρομέδα μπαίνει στον δείκτη Athex ESG

H ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ., η μοναδική εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, εισέρχεται στον δείκτη Athex ESG του Χ.Α. ο οποίος περιλαμβάνει τις εταιρείες που υιοθετούν καλές πρακτικές σε θέματα περιβάλλοντος, κοινωνίας και εταιρικής διακυβέρνησης.

Δρώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης και δεοντολογίας, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, η Εταιρεία έχει θεσπίσει και διατηρεί ESG Πολιτική επί περιβαλλοντικών, κοινωνικών και εταιρικής διακυβέρνησης θεμάτων, η οποία αποσκοπεί στη μεγιστοποίηση της αξίας τόσο προς τους μετόχους της όσο και την ευρύτερη κοινότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας κ. Βασίλειος Κλέτσας, δήλωσε: «Η είσοδος της ALPHA TRUST-ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. στο δείκτη Athex ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών αποτελεί επιβράβευση της αφοσίωσης μας στις αρχές της βιωσιμότητας. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό το γεγονός ότι οι αρχές της αειφόρου ανάπτυξης περιχαρακώνονται θεσμικά στον κλάδο των επενδύσεων και της διαχείρισης κεφαλαίων, καταφέρνοντας να προσελκύσουν σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια διεθνώς».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v