Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Με πρωτοβουλία Euroxx το στοπ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Attica Bank

Η χρηματιστηριακή περνά τις εντολές μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας λόγω των ακραίων διακυμάνσεων στις τιμές του τίτλου.

Με πρωτοβουλία Euroxx το στοπ στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Attica Bank

Σε αυστηροποίηση του πλαισίου/ροής εντολών σε μετοχές και ΣΜΕ της Attica Bank προχώρησε η Euroxx Scurities.

Προληπτική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας, στο πλαίσιο της προστασίας των πελατών και της εύρυθμης λειτουργίας της αγοράς και στην προσπάθεια συνδρομής του έργου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς που εδώ και εβδομάδες διενεργεί ενδελεχείς ελέγχους γύρω από την υπόθεση των ακραίων διακυμάνσεων της τραπεζικής μετοχής.

Στην κατεύθυνση αυτή η χρηματιστηριακή θέτει «φραγή» στην δυνατότητα άμεσης εισαγωγής εντολών (απ' ευθείας ηλεκτρονικό πέρασμα λ.χ. μέσω ztrade) και τις «περνάει», πλέον, μόνο μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας (και ηχογράφησης/καταχώρησης στο αρχείο πελατών) μέχρι νεωτέρας.

Οπως σημείωναν χρηματιστές άλλων ΑΧΕΠΕΥ είναι στην ευχέρεια της κάθε εταιρείας να διαχειριστεί την διαδικασία ροής εντολών προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντα των πελατών της, να διαφυλάξει την ίδια την εταιρεία και εν γένει την ασφαλή λειτουργία της ίδιας της αγοράς.

Για αυτό και η προληπτικού χαρακτήρα ενέργεια των ανθρώπων της Euroxx Securities στο πλαίσιο συνδρομής των κινήσεων της Κεφαλαιαγοράς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v