Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σύμβουλος στην Εναλλακτική Αγορά η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ

«Η δραστηριοποίηση στις εισαγωγές Εταιριών και Ομολόγων στην Εναλλακτική Αγορά συμπληρώνει το μίγμα των υπηρεσιών μας σε Startup και Growth Εταιρίες», τονίζει ο CEO της χρηματιστηριακής, Χαράλαμπος Αγγελετόπουλος

Σύμβουλος στην Εναλλακτική Αγορά η Whitetip Investments ΑΕΠΕΥ

Την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) του Χρηματιστηρίου της Whitetip Investments Α.Ε.Π.Ε.Υ. αποδέχθηκε η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Whitetip, Χαράλαμπο Αγγελετόπουλο, η δραστηριοποίηση στις εισαγωγές Εταιριών και Ομολόγων στην Εναλλακτική Αγορά συμπληρώνει το μίγμα των υπηρεσιών μας σε Startup και Growth Εταιρίες που αναζητούν κεφάλαια για να μπορέσουν να αναπτυχθούν. Είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι, ότι η υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτουμε στη χρηματοδότηση της συγκεκριμένης κατηγορίας επιχειρήσεων αλλά και το ισχυρό πελατολόγιό μας τόσο σε «ώριμες» νεοφυείς όσο και σε δυναμικά αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν παράγοντες που θα συμβάλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Εναλλακτικής Αγοράς (ΕΝ.Α.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v