Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MoU μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA και Επ. Κεφαλαιαγοράς

Eχει ως σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την συνεργασία σε θέματα που προάγουν την λειτουργία της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα, προς όφελος του επενδυτικού κοινού και της κοινωνίας γενικότερα.

MoU μεταξύ της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA και Επ. Κεφαλαιαγοράς

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA (CFA Society Greece) με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ) ανακοινώνεται η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπεγράφη από τον Αντιπρόεδρο A’ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), κ. Νίκο Κονταρούδη και την Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA, κα Βιολέτα Σπυροπούλου, έχει ως σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την συνεργασία σε θέματα που προάγουν την λειτουργία της κεφαλαιαγοράς στην Ελλάδα, προς όφελος του επενδυτικού κοινού και της κοινωνίας γενικότερα.

Εκ μέρους της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), ο κ. Νίκος Κονταρούδης ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την Ελληνική Ένωση Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA. Πρόκειται για έναν φορέα που, χάρη στην υψηλή τεχνοκρατική επάρκεια και στον επαγγελματισμό των στελεχών του, διαδραματίζει διαχρονικά σημαντικό ρόλο στην γενικότερη αναβάθμιση του επιπέδου λειτουργίας της ελληνικής κεφαλαιαγοράς, σε ποικίλους τομείς. Ως Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (ΕΚ), πρόθεσή μας είναι να έχουμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στην κατεύθυνση της προώθησης και της ενίσχυσης δράσεων κοινού ενδιαφέροντος, με γνώμονα την παραγωγή ουσιαστικού οφέλους για την ευρύτερη χρηματοοικονομική κοινότητα. Από την πλευρά μας, δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του σκοπού αυτού».

Από πλευράς της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA, η Βιολέτα Σπυροπούλου δήλωσε: «Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποτυπώνει την αμοιβαία βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας μας τόσο στην υλοποίηση δράσεων κοινού ενδιαφέροντος όσο και στη διαβούλευση θεμάτων που προάγουν τις βέλτιστες πρακτικές στην κεφαλαιαγορά. Τα μέλη της Ελληνικής Ένωσης Χρηματοοικονομικών Αναλυτών CFA απασχολούνται σε διαφόρους κλάδους του χρηματοοικονομικού τομέα και διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και διεθνή εμπειρία να συμβάλλουν προς τον σκοπό αυτόν. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπογραφή του μνημονίου και να εκφράσουμε την αμέριστη θέλησή μας να συμβάλλουμε στην αποδοτική συνεργασία των δύο φορέων».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v