Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Συνέδριο του ΣΕΔ

Καταγράφηκε μεγάλη προσέλευση του κοινού. Επόμενο ραντεβού στη Θεσσαλονίκη.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Συνέδριο του ΣΕΔ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η φάση του 21ου Επενδυτικού & Χρηματιστηριακού Συνεδρίου του ΣΕΔ, το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Electra Palace Athens, υπό την αιγίδα του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, κύρια χαρακτηριστικά του Συνεδρίου ήταν η μεγάλη κοσμοσυρροή, που έφτασε την χωρητικότητα της νεοκλασικής αίθουσας του ξενοδοχείου στα όρια της, οι εξαιρετικοί ομιλητές, ο διάλογος που αναπτύχθηκε και κυρίως η μεγάλη συμμετοχή της νεολαίας, η οποία έδειξε για άλλη μια φορά το μεγάλο ενδιαφέρον της για μάθηση και προκοπή.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν, ομιλητές και συνέδρους, που με τις εξαιρετικές ομιλίες και τον εποικοδομητικό διάλογο που ακολούθησε, συνετέλεσαν στην μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν ηθικά και υλικά.

Κυρίως όμως ευχαριστούμε τα νέα παιδιά της Γραμματείας του ΣΕΔ, που με τα νιάτα τους και τον ενθουσιασμό τους, βοήθησαν να φέρουμε σε πέρας ένα τόσο δύσκολο και απαιτητικό, διήμερο Συνέδριο.

Η συνέχεια θα δοθεί στη Συμπρωτεύουσα, με τη 2η φάση του Συνεδρίου, που θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Electra Palace Thessaloniki.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v