Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόγραμμα επενδυτικής παιδείας και κατάρτισης από τον ΣΕΔ

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου και θα τελειώσει στα τέλη Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η πλειοψηφία των απολογιστικών Γεν. Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών.

Πρόγραμμα επενδυτικής παιδείας και κατάρτισης από τον ΣΕΔ

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών & Διαδικτύου διοργανώνει για 10η συνεχόμενη χρονιά το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2024» (Πρόγραμμα Παρακολούθησης Γεν. Συνελεύσεων Εισηγμένων Εταιρειών) σε συνεργασία με 30+ Πανεπιστήμια και Κολέγια, από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, με τη συνεργασία της Ενωσης Εισηγμένων Εταιριών (ΕΝΕΙΣΕΤ)

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις αρχές Μαρτίου και θα τελειώσει στα τέλη Ιουλίου, όταν και θα ολοκληρωθεί η πλειοψηφία των απολογιστικών Γεν. Συνελεύσεων των εισηγμένων εταιρειών. Αναλυτική περιγραφή του προγράμματος, καθώς και τα Πανεπιστήμια που συμμετέχουν, με πολλά εκ των οποίων έχουμε υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας, μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, ώρα 11.00, στο ξενοδοχείο ELECTRA METROPOLIS, Μητροπόλεως 15, Σύνταγμα, 2ος όροφος Αίθουσα Magnolia. (Θα υπάρξει μετάδοση στο διαδίκτυο)

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με υποχρεωτική ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v