Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς ”βλέπει” η Ωμέγα τα αποτελέσματα της ΑΣΤΑΚ

Στην ενίσχυση των ανόργανων εσόδων που αφορούν σε υπεραξία από την πώληση ακινήτου, αποδίδει η Ωμέγα Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο την αύξηση που παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων της Alpha Αστικά Ακίνητα το 2002.

Πώς ”βλέπει” η Ωμέγα τα αποτελέσματα της ΑΣΤΑΚ
Στην ενίσχυση των ανόργανων εσόδων αποδίδει η Ωμέγα Χρηματιστηριακή στο πρωινό της σχόλιο την αύξηση που παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων της Alpha Αστικά Ακίνητα το 2002.

Συγκεκριμένα, η χρηματιστηριακή σημειώνει ότι τα ανόργανα έσοδα αφορούν σε υπεραξία από την πώληση ακινήτου και ανήλθαν στα 1,27 εκατ. ευρώ έναντι 3,95 χιλιάδων ευρώ το 2001.

Επιπλέον, η Ωμέγα επισημαίνει πως οι λειτουργικές δαπάνες αυξήθηκαν κατά 33,7% σε σχέση µε πέρυσι, σε μία περίοδο που το σύνολο των εταιριών στοχεύει στην συγκράτησή τους, µε συνέπεια τα μερικά αποτελέσματα εκμετάλλευσης να διαμορφωθούν στα 7,61 εκατ. ευρώ (+0,79% σε ετήσια βάση) και το αντίστοιχο περιθώριο να παρουσιάσει υστέρηση και να διαμορφωθεί στο 48,63% έναντι 51,15% το 2001.

Παρόλα ταύτα, συνεχίζει στο σχόλιό της η χρηματιστηριακή, η εταιρία προτείνει προς έγκριση στη γενική συνέλευση το ίδιο μέρισμα με το 2001, ήτοι 0,20 ευρώ /μετοχή, με αποτέλεσμα η μερισματική απόδοση να διαμορφωθεί στο 4,98% (τιμή 13/02/03), ενώ παράλληλα τα κεφάλαια της εταιρίας θα ενισχυθούν μέσω του έκτακτου αποθεματικού με 4,2 εκατ. ευρώ, ποσό 46,5% υψηλότερο του περυσινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v