Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Εκτιμήσεις UBS, EFG, P&K και Marfin

Υψηλότερα των εκτιμήσεων κινήθηκαν τα αποτελέσματα της ΔΕΗ σύμφωνα με έκθεση της UBS Warburg με ημερομηνία 27 Μαΐου, στην οποία διατηρεί τη σύσταση buy 1 και την τιμή-στόχο στα 16 ευρώ. Π&Κ και EFG Eurobank Securities διατηρούν σύσταση overweight και outperform αντίστοιχα, ενώ η Marfin τη σύσταση ”αύξηση θέσεων”.

ΔΕΗ: Εκτιμήσεις UBS, EFG, P&K και Marfin
Υπερέβησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών τα αποτελέσματα της ΔΕΗ για το πρώτο τρίμηνο του 2003, όπως αναφέρουν τόσο η UBS Warburg όσο και η Π&Κ Χρηματιστηριακή, ενώ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ΔΕΗ εμφανίζεται και η EFG Eurobank Securities.

Παράλληλα, η Marfin Ελληνική στο πρωινό report επισημαίνει ότι θα αναθεωρήσει τις προβλέψεις της για το έτος, ενώ διατηρεί τη σύσταση ”αύξηση θέσεων”.

Ειδικότερα, η UBS Warburg σε έκθεσή της με ημερομηνία 27 Μαΐου διατηρεί τη σύσταση buy 1 και την τιμή-στόχο στα 16 ευρώ για τη ΔΕΗ, σχολιάζοντας ότι το πρώτο τρίμηνο της εταιρίας αντανακλά τις διαρκείς προσπάθειες μείωσης του χρέους.

Η Π&Κ από την πλευρά της αναφέρει πως τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της ΔΕΗ υπερέβησαν τόσο τις δικές της εκτιμήσεις όσο και τις συγκλίνουσες, διατηρώντας παράλληλα τη σύσταση overweight.

H EFG Eurobank Securities, εξάλλου, σε report της με ημερομηνία 28 Μαΐου εμφανίζεται ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα της ΔΕΗ στο πρώτο τρίμηνο, διατηρώντας τη σύσταση outperform, κυρίως εξαιτίας της ελκυστικής αποτίμησής της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο