Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Ok σε εισαγωγή της Doppler στην ΕΝΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας DOPPLER Α.Β.Ε.Ε. για την εισαγωγή των μετοχών της στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) του Χ.Α.

ΧΑ: Ok σε εισαγωγή της Doppler στην ΕΝΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας DOPPLER Α.Β.Ε.Ε. για την εισαγωγή των μετοχών της στην Εναλλακτική Αγορά (ΕΝ.Α.) του Χ.Α., επιβεβαιώνοντας σχετικό δημοσίευμα του euro2day.gr.  

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση:

- των 4.060.000 νέων (ΚΟ) μετοχών της εταιρείας ΙΜΠΕΡΙΟ - ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ Α.Μ.Ε. που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της λόγω συγχώνευσης με απορρόφηση των εταιρειών ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠΑΖ Α.Ε., HELLAS MOVERS CONSULTING Α.Ε. και EXECUTIVE LOGISTICS ΔΙΑΝΟΜΕΣ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ Α.Ε. με τις εξής σχέσεις ανταλλαγής: α) κάθε μέτοχος της εταιρίας ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠΑΖ Α.Ε. ανταλλάσσει 1 (ΚΟ) μετοχή που κατέχει, ονομαστικής αξίας Euro 2,93 με 11,44 νέες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας Euro 0,30 β) κάθε μέτοχος της εταιρίας HELLAS MOVERS CONSULTING Α.Ε. ανταλλάσσει 1 (ΚΟ) μετοχή που κατέχει, ονομαστικής αξίας Euro 1,00 με 4 νέες (ΚΟ) μετοχές, ονομαστικής αξίας Euro 0,30. Σημειώνεται ότι για την εταιρία EXECUTIVE LOGISTICS ΔΙΑΝΟΜΕΣ-ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ Α.Ε. δεν υφίσταται σχέση ανταλλαγής δεδομένου ότι πρόκειται για απορρόφηση 100% θυγατρικής εταιρίας. Οι μέτοχοι της απορροφώσας εταιρείας ΙΜΠΕΡΙΟ - ΑΡΓΩ ΓΚΡΟΥΠ Α.Μ.Ε. θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό των μετοχών που κατέχουν προ της συγχώνευσης. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών, ορίστηκε η 3η Απριλίου 2008.
 
Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποδέχθηκε την αίτηση της εταιρίας ΑΧΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. για την απόκτηση της ιδιότητας του Συμβούλου στην Εναλλακτική Αγορά του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v