Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Doppler: Ντεμπούτο με κέρδη 23,81% στην ΕΝ.Α.

Με άνοδο 23,81% έκανε σήμερα το «ντεμπούτο» της στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ η μετοχή της Doppler, που αποτελεί την 4η κατά σειρά εταιρία που εισάγεται στην ανωτέρω αγορά του Χ.Α.

Doppler: Ντεμπούτο με κέρδη 23,81% στην ΕΝ.Α.
Με άνοδο 23,81% έκανε σήμερα το «ντεμπούτο» της στην Εναλλακτική Αγορά του ΧΑ η μετοχή της Doppler.

Η τιμή της μετοχής της εταιρείας «έκλεισε» στα 3,12 ευρώ, ενώ άλλαξαν χέρια 12.400 τεμάχια.

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης του συνόλου των 10.600.010 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας, είχε οριστεί στα 2,52 ευρώ ανά μετοχή.

Οπως τονίστηκε σήμερα σε παρουσίαση στο Χ.Α., η Doppler – μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες ανελκυστήρων – αποτελεί την 4η κατά σειρά εταιρία που εισάγεται στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Πρόκειται για μια από τις ελληνικές εταιρίες που πληρούν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά εκείνα που την καθιστούν ιδανική για την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η Doppler ιδρύθηκε το 2000 και μέσα στα 8 χρόνια λειτουργίας της έχει επιδείξει μια αξιοθαύμαστη δυναμική με σημαντική παρουσία τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.
Μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης που ολοκληρώθηκε στις 14 Απριλίου, η εταιρία διέθεσε 1.197.866 μετοχές σε επιλεγμένους επενδυτές. Η κεφαλαιοποίησή της εταιρίας, βάσει της τιμής αυτής, διαμορφώνεται στα €26,7 εκατ.,

Σύμβουλοι εισαγωγής της Doppler στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών είναι η Τράπεζα Αττικής και η Grant Thornton.

Ο κύριος Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την εισαγωγή της εταιρίας στην Εναλλακτική Αγορά, είπε μεταξύ άλλων: “Για μας η Εναλλακτική Αγορά είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Αποτελεί την πρότασή μας στις προσπάθειες των ελληνικών Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για ανάπτυξη. Η παροχή της δυνατότητας άντλησης κεφαλαίων από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τους προσδίδει δυναμική και σημαντικές προοπτικές εξέλιξης στο επιχειρηματικό τοπίο τόσο της Ελλάδας και ενδεχομένως και του εξωτερικού.”

Σχετικά με τη Doppler είπε: “Η Doppler αποτελεί μια από τις ελληνικές εταιρίες που πληρούν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά εκείνα που την καθιστούν ιδανική για την εισαγωγή της στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.”

Από την πλευρά της Doppler, o κος Σταύρος Σταυρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, είπε με τη σειρά του: “Στόχος μας, μέσα από την εισαγωγή της εταιρίας μας στην Εναλλακτική Αγορά είναι η ενδυνάμωση της αναπτυξιακής μας πορείας με ρυθμούς ανάλογους με αυτούς που πετύχαμε μέχρι τώρα. Σε αυτή τη φάση επικεντρωνόμαστε στις αγορές του εξωτερικού με ίδρυση θυγατρικών εταιριών σε χώρες που εμφανίζουν μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης. Πρώτη μας επιλογή ήταν η Πολωνία – αγορά τετραπλάσια από την Ελληνική. Έπονται Ρουμανία, Ρωσία κα Ουκρανία.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v